A Build-Material Kft. kapacitásbővítő fejlesztése

A Build-Material Kft. üzleti fejlesztésének támogatása

Projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-00118
Kedvezményezett neve: Build-Material Kft.
Támogatás összege: 10 570 000 Ft
Támogatás mértéke: 70 %
Projekt fizikai befejezésnek napja: 2021.10.25.

 

A projekt tartamának rövid, néhány mondatos bemutatása:
 
A vállalkozás jövőképét tekintve a jelen projekt által egyszerre korszerűsítettük meglévő gépparkunkat, és növeltük szolgáltatásaink körét, minőségét, illetve a kivitelezés gyorsaságát. A projektnek köszönhetően mind a piaci pozíciónk, mind a gazdaságban betöltött szerepünk erősödött. A beruházás megvalósításával ügyfeleink jobb és hatékonyabb kiszolgálása hozzájárul a meglévő munkahelyek megtartásához, új munkahelyek megteremtéséhez, illetve munkakörülmények és termelékenység javításához. A projekt keretében beszerzett eszközök és megvalósult fejlesztések a következők:
  • Speciális 2 tengelyes téglaszélező sorozatvágó
  • OMG LOGOS AC 12 DX 2815  elektromos raklapemelő
  • ingatlan korszerűsítés.

 


 

A Build-Material Kft. kapacitásbővítő fejlesztése

A kedvezményezett neve: Build- Material Kft.
A projekt címe: 6422 Tompa, Kossuth u. 23.
A szerződött támogatás összege: 38.575.000,- Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 50%-os
A projekt tervezett befejezési dátuma: (ha megvalósult: 2017. december 21.akkor a tényleges befejezés)
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16.-2017-01151

A projekt tartalmának bemutatása:
A vállalkozás komplett szolgáltatást tud nyújtani, azonban a gyakran felmerülő daruzási igényeit mindeddig csak külső szolgáltató bevonásával tudta megvalósítani, ami állandó problémát jelentett és jelentős korlátot szabott a vállalati versenyképesség növekedésének, a kapacitások bővítésének. 
A projekt keretében 1 db daru beszerzése valósult meg, amely a használt nagy tömegű anyagok mozgatását segíti elő a kivitelezési folyamatok során. 
Ez a tevékenység nem volt saját tevékenység, így az nagy mértékben tette függővé vállalkozást más tényezőktől és sokszor jelentősen lassította a munkákat az, hogy nem volt szabad igénybe vehető daruzási kapacitás az adott térségben. A saját daru (VTSZ 8426) beszerzésével a vállalkozás által végzett helyszíni munkák felgyorsulása valósul meg és nem válik függővé a külső szolgáltatók kapacitáshiányának, árnyomásának. 
Egy, a vállalkozás igényeinek megfelelő, minden igényt kielégítő daru beszerzése a fenti problémát áthidalva egyrészt a vállalkozás működési kockázatát jelentősen csökkentette, másrészt további kapacitásbővítésre adott lehetőséget. A munkafolyamatok gyorsulása, a saját tevékenység keretében realizált költségelőny jelentősen növeli a vállalkozás versenyképességét és ezáltal hozzájárul a meglévő munkahelyek megtartásához. 
A beruházás a fentieken túl kapacitásbővítést eredményez, hiszen a vállalkozás tevékenysége új folyamattal, új tevékenységgel bővült, hiszen a saját daruzási igényeinek kielégítése mellett a vállalkozás a kihasználatlan daruzási kapacitásokat, mint szolgáltatás tudja nyújtani a döntően építőiparban tevékenykedő vállalkozások számára.
 
 
 

Hoppá! Ön a régi oldalunkra tévedt!


Tájékoztatjuk, hogy jelenleg már új oldalt használunk!


Látogasson el a montis.hu weboldalra, ahol megtekintheti legújabb termékeinket és a legfrissebb akciókat!