Széchenyi terv
 
 
A Build-Material Kft. 47.606.580.- Forint uniós támogatást nyert el a „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv Dél-alföldi Regionális Operatív Program keretében, a 31.737.720.- Forintos önerő mellé. Ezzel a beruházással nem csak új telephely kialakítására, hanem új munkahelyek teremtésére is lehetőség nyílt.

A projekt azonosító száma: DAOP-1.1.1/E-12-2013-0112
 
A beruházás célja a Build-Material Kft. új telephelyének komplex fejlesztése a vállalkozás tevékenységeinek központosítása és a hatékony, versenyképes működés feltételeinek megteremtése érdekében.
 
Mivel a vállalkozás tevékenységét jelenleg két bérelt telephelyen látja el, ezért tudatos vállalati stratégia alapján több éve meghatározott célkitűzés, hogy a működési költségek optimalizálása érdekében a vállalkozás tevékenységeit saját telephelyen kell végeznie.
A beruházás három egymástól jól elkülöníthető projektelemet tartalmaz:
 
1. Az alapinfrastruktúra fejlesztés részeként az ingatlan belső úthálózatának kialakítása történik úgy, hogy a vállalkozás tulajdonában lévő valamennyi építmény jól megközelíthetővé váljanak nagy tengelyterhelésű szállító gépjárművek számára. Szintén ezen projektelem részeként kerül kivitelezésre a kerítés újjá építése, új parkolóhelyek kialakítása és zöldfelület növelése.
 
2. A projekt második eleme a 176 nettó alapterületű irodaház megépítése, amely mérnöki tevékenység kialakítása mellett valamennyi vállaltirányítási feladat számára képes helyet biztosítani. A beruházás eredményeként 5 új munkahelyet teremtünk. Az épület kialakításakor a működtetési költségek alacsony szinten tartása kiemelt szempont volt, ezért az elektromos áram ellátás és a fűtési rendszer is megújuló energia felhasználásával történik, amelynek költsége meghaladja a beruházás 8%-át. Az épület tervezése az akadálymentesítési előírások szerint történt.
 
3. Eszközök beszerzése: A telekommunikációs költségek radikális csökkentése érdekében új internet alapú telefonos központot kívánunk beszerezni. A mérnöki feladatok támogatására interaktív tábla rendszer telepítése történne, amely magas színvonalon képes az ügyfelek számára prezentálni a tervezett homlokzati megoldásokat. A tervezett raktár és kőmegmunkáló üzem tevékenységének támogatására csomagolás és szállítás előkészítését segítő pántoló gépet és zsugorfóliázáshoz szükséges hőpisztolyt kívánunk vásárolni.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoppá! Ön a régi oldalunkra tévedt!


Tájékoztatjuk, hogy jelenleg már új oldalt használunk!


Látogasson el a montis.hu weboldalra, ahol megtekintheti legújabb termékeinket és a legfrissebb akciókat!